24. stu 2008.

Mamić u velikoj formi - put u Frankfurt zbog igrača Eintrachta!

Dinamo i dalje pojačanja traži uglavnom u inozemstvu, ali sada je naglasak na hrvatskim igračima. Nakon Križanca, Sharbinija, Iličevića i Čuline, pregovori i s Ljubičićem
Dinamo nastavlja potragu za nogometašima koji bi već u zimskom prijelaznom roku mogli sletjeti u Maksimir. Sportski direktor Zoran Mamić u velikoj je formi, ovoga puta je iskazao zanimanje za još jednog mladog hrvatskog reprezentativca - Krešu Ljubičića!
Mamić je bio u Njemačkoj te razgovarao o mogućem dolasku igrača koji igra za bundesligaša Eintracht iz Frankfurta. Ljubičić je tip igrača kakvoga modri klub baš traži, ljevak je i igra na poziciji defenzivnog veznog.
Mladić je uz Ivu Iličevića bio glavni igrač nacionalne vrste U-21, koju je u prošlim kvalifikacijama za EP vodio izbornik Dražen Ladić. Iznimno je motoričan, brz i jakog udarca. Svojedobno mu je ponuđeno njemačko državljanstvo, ali je on to odbio želeći igrati za Hrvatsku. Eventualnim dolaskom Ljubičića i Iličevića, Dinamo bi napravio sjajan posao uzimanjem dva najbolja mlada hrvatska igrača iz dijaspore.
Dakle, malo po malo otkriva se kadrovska križaljka Modrih kad su u pitanju dolasci igrača. Naravno da je sasvim jasno kako interes Modrih ne znači da će se transferi ostvariti, ali vidljivo je kako je akcent bačen na hrvatske nogometaše. Ponuda je odaslana Ivici Križancu koji bi trebao biti najveća zvijezda prijelaznog roka, Ivi Iličeviću, Kreši Ljubičiću, Jasonu Čulini, a ponovno je izgledno aktiviranje pregovora s Anasom Sharbinijem.

Nema komentara:

Objavi komentar